Egon, az egér

Blogposztok az egérlyukból

Sikeres műtét
2023. szeptember 30. írta: Egon, az egér

Sikeres műtét

Amikor Cinivel Fehérvárra költöztünk, Cininek rengeteg játszótársa lett. Viszont a játszópajtikhoz való tartós beköltözés feltétele az volt, hogy egy nagymosáson essen át. A sokévnyi közös kávézástól eléggé elkoszolódott a bundácskája. Nehezen szántuk rá magunkat a nagymosásra, mert féltettem, hogy már nem fogja bírni valahol a szövete. Végülis mégiscsak egy ötven éves egérkéről van szó.

Az aggodalmam nem volt alaptalan, a nagymosástól szegény Cini szakadt orral mászott ki a mosógépből :( Szerencsére egy nagyon aranyos (és nagyon csinos!) doktor néni vállalta a műtétet.

A műtét sikeres volt, bár azért látszik egy sebhely az orrocskáján, de elég kis fitos lett így a műtét után :)

Sajnos most már vigyázni kell erre az öreg egérkére, de nagyon jó kezekben van :) Pl. amikor szeptember elején a tokaji utcazene fesztiválon voltam, még a dokinéni ágyába is befeküdhetett :)

ciniazagyban.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://egonazeger.blog.hu/api/trackback/id/tr4418225049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása