Egon, az egér

Blogposztok az egérlyukból

Cini idősebb nálam!
2023. május 08. írta: Egon, az egér

Cini idősebb nálam!

Egerek, egerek, egerek... egerek mindenütt

Voltunk hétvégén Magyar Bori Sextet koncerten. Vendég volt Mc Guacho Aljas Iván, és elképesztő műsort adtak.

A koncert szünetében beszélgettem Bori édesanyjával, és említette, hogy van olyan emléke, hogy Borsodban babakocsiban tologat. Élénken él bennem egy emlék, hogy erről van egy fénykép is. Másnap anyák napja volt, és anyukámnak is elmeséltem a szombati koncertet, és elkezdtük keresni ezt a babakocsis fényképet. Sajnos azt a fényképet nem találtuk meg, viszont a sok régi fénykép között előkerült egy, amin teljesen ledöbbentem. Ez:

cininoverem.jpg

Ezen a fényképen a nővérem látható, aki alig múlt két éves. A játék babakocsijában meg ott, igen, az Cini! Szóval Cini idősebb nálam! Nem tudom egyáltalán, hogy Cininek hogyan lettem én a gazdája, és Cini sem képes már erre visszaemlékezni. Úgyhogy ez már az örök homályba fog veszni, örökre titok marad.

Előkerült még két fénykép, mindkettőn Dezsőke és Alizka van. Az első veszettül homályos, a nővérem akkori pasija fotózta, Dezsőke és Alizka vagy Zboray vagy a Sass Miki egyik anatómia vagy mikroszkópos albumán van, a felvétel valószínűleg a nagytétényi úti koleszben készült, '92-ben vagy '93-ban.

dezsokealizkaanatomiaiatlasz.jpg

A másik fényképen a terráriumukban vannak, ez nem annyira homályos, cserébe csak a seggüket mutatják. Pedig nagyon cuki egérkék voltak, sajnálom, hogy nem maradt róluk jobb minőségű fénykép.

dezsokealizka.jpg

Kicsit villámposzt jellegű lett ez a poszt, de bennem jó emlékek ébredtek fel a fényképek nézegetése közben és a Magyar Bori koncert is kiváló volt

A bejegyzés trackback címe:

https://egonazeger.blog.hu/api/trackback/id/tr9618119246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása