Egon, az egér

Blogposztok az egérlyukból

Szerelem
2021. november 21. írta: Egon, az egér

Szerelem

Jelentés

 Jelentem, hogy 2021. november 21-én este 20 óra 21 perckor Kovács János rendőrfőtőrzsőrmesterrel járőröztem Cserjés-13 hívószámmal, amikor a Székesfehérvárról Érd alsón át Budapest Déli pályaudvarig közlekedő S4521 jelzésű személyvonat 1736251 számjelű, nevén Tóth Aladár jegyvizsgálója szolgálati mobiltelefonján jelentette, hogy a vonat egyik utasa gyanúsan illuminált állapotban utazik, igazoltatása megfontolandó. Járőrautónkkal a Kiskannás vendéglátóipari egység törzsvendégei között kialakult, tettlegességig fajult nézeteltérésében eszközölt mediátori szerepünket otthagyván a megnevezett Déli pályaudvarhoz mentünk. A peronról leszálló utasok közül jegyvizsgálói segítség nélkül is rögtön szemet szúrt az a gyanúsan viselkedő személy, amely úgy lépdelt, mintha a föld felett két centiméterrel járt volna.

Felszólításunkra személyazonosságát hitelt érdemlően bizonyítani nem tudta, saját magát Tárkonyos Egonnak mondta. Nyomatékosított felszólításunkra sem tudott személyazonosságot igazoló okmányt bemutatni, ehelyett kihúzott a táskájából egy koalamackó-szerű plüssjátékot, majd közölte, hogy ő valójában egy egér, Cininek hívják, és Cini is tudja tanúsítani, hogy Tárkonyos Egon egy szürke kisegér. Mondataiban összefüggést nem látván megállapítottuk, hogy itt kábítószer fogyasztás alapos gyanújának tényállása forog fent, így a személyt a helyi rendőrörsre kísértük, és előállítottuk.

Ujjlenyomata a rendszerünben sem körözöttként, sem más formában nem szerepel. Az előállított személytől vér és nyálmintát vettünk, és azt sürgősségi kérelemmel a laborba továbbítottuk. Mindeközben a nevezett személy a kihallgatói szoba székéről lemászva elterült a földön, majd a koalamackó-szerű, állítása szerint egér plüssállatával a kezében hadonászva a következőket mondta, idézet szó szerint:

"Hát én úgy betéptem a szerelemtől, hogy kapaszkodás nélkül feküdni nem tudok a földön! Hallod ezt, Cini, bazmeg? Hallod?!?!"

A sürgősségi laboreredmények semmilyen tiltott tudatmódosítószert nem tudtak sem az előállított személy véréből, sem a nyálából kimutatni. A laboreredményekről valamilyen módon azonnal értesült a libernyák úgynevezett TASZ, amely egyből úgynevezett drogprevenciós úgynevezett szakembereket küldött a rendőrörsre. A nevezett egyének előadták, hogy kábítószer fogyasztásának a tényállása nem bizonyított. Továbbá a vonat utasai között nem lehet megnevezni olyan sértettet, aki az utazás során sérelmet szenvedett volna a gyanúsított terhére rótt cselekvőség révén, így a gyanúsított fogvatartása indokoltlan.

A fent nevezett úgynevezett drogprevenciós úgynevezett szakemberek a fent nevezett, magát Tárkonyos Egonnak nevező személlyel ismeretlen helyre távoztak.

Konklúzió: Javasolt egy operatív törzs felállítása, melynek feladata, hogy jelenleg labortechnikai eszközökkel nem kimutatható ``szerelem" névre hallgató, gyaníthatóan újkeletű designerdrog terjesztési hálózatát felderítse, és a használatával összefüggésbe hozható polgári magatartásban eszközölődő devianciákról minél részletesebb jelentést készítsen. A jelentésben szereplő, magát Tárkonyos Egonnak nevező, de hivatalból ismeretlen személy magatartásmintáit megtapasztalván, a ``szerelem" néven futó gyaníthatóan újkeletű designerdrognak a használata és a deviáns rétegekben elterjedő fogyasztásának a népegészségügyre és nemzetgazdaságra kivetett hatása kiszámíthatatlan.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egonazeger.blog.hu/api/trackback/id/tr5716761272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2021.11.22. 15:51:41

nocsak? rapid love? Érd alsón?

Egon, az egér · https://egonazeger.blog.hu/ 2021.11.22. 16:07:22

@Lorrh: Nem Érd alsón, nem rapid, és sokkal több, mint love, egy elképesztően szoros intellektuális kötelék is. De a nocsak stimmel :) :) :) :) :)
süti beállítások módosítása