Egon, az egér

Blogposztok az egérlyukból

Boldog pillanatok
2021. augusztus 26. írta: Egon Estragon

Boldog pillanatok

(nincs időm blogolni, pedig csomó témán lenne, születnek a fejemben gondolatok, hogy erről/arról írni kellene, aztán nincs időm megírni. Így hirtelen elhatározástól vezérelve, a BKV-n zötykölődve eldöntöttem, hogy akkor villámblogolok, mobilon, csak szöveg, nincs figyelfelkeltő kép, stb.)

 

Szóval ma a buszon zötykölődve élveztem a csodás napsütést. Azon agyatlam, hogy olyan pillanatképekre jó boldogsággal visszaemlékezni, amelyben egyedül vagyok, és a természetet élvezem. Hol az őszi napsütést, hol a szemerkélő esőt, hol a száraz avarban a tölgymakk illatát.

Aztán eszembe jutott az is, hogy ma reggel Messengeren dumcsiztam zenész ismerőseimmel, és hogy milyen jó emlékeim fűződnek pl. ehhez a dalhoz is:

 

Nem csak a zenéhez, hanem a zenésztársaimhoz is. Ez talán egy fontos felismerés.

A bejegyzés trackback címe:

https://egonazeger.blog.hu/api/trackback/id/tr9616670900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása