Egon, az egér

Blogposztok az egérlyukból

Boldogság
2021. december 12. írta: Egon, az egér

Boldogság

cinifilm.jpg

Filmet nézünk. Hármasban :)

A bejegyzés trackback címe:

https://egonazeger.blog.hu/api/trackback/id/tr116781472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egon, az egér · https://egonazeger.blog.hu/ 2021.12.12. 19:06:41

@God Harald: nah, hát sose voltam egy jó fotós, bár éppen tanulgatok a csajomtól ezerrel :)
A fényképen ő van, amint éppen átöleli Cinit, én meg őt :) és közben az Anyám és más futóbolondok a családból c. filmet nézzük. Nálam :) De nem az a lényeg, hanem az, hogy amikor felkucorodott a franciaágyra, azzal kezdte, hogy magához ölelte Cinit. Ez megdobogtatta a szívem :)

God Harald 2021.12.12. 19:11:31

@Egon, az egér: Jól van, ezt már szeretem!:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.12.13. 18:22:54

@God Harald:
én annak örülök hogy mindenki örül, biztos Cini is örül :)

Ma az én "Cinimet" elvittem egy leadópontra, betettem egy cipősdobozba, körbe pakoltam filcekkel, színes ceruzákkal, csoki hegyekkel és várja hogy a kislány akinek nagyobb szüksége lesz rá majd ölelgeti.
Kb 40 lehettem mikor kaptam a plüssbirkát egy csajtól, mit nézegessem ? :)
Jobb helye lesz a romakislánynál aki tűzre vágja, mert neki okosteló kell, nem buzi plüsspatkány :)
Vettem egy plüss mackót is, azt is telekúrtam filcekkel, színes ceruzákkal, csokikkal, mert 2 cipősdobozom volt, legyen két kölöknek jobb karácsonya.
És remélem mert ilyen rendes voltam, végre nyerek a lottón :P

Egon, az egér · https://egonazeger.blog.hu/ 2021.12.13. 18:35:48

@szociál: hát, Cinivel óvodás korom óta sülve-főve. Volt talán pár év, amikor nagyfiúnak éreztem magamat, és akkor azt gondoltam, hogy komoly vagyok én már ahhoz, hogy plüss állatokkal játszak, aztán ez az érzés elmúlt. Más azzal kamingautol, hogy a saját nemét szereti, vagy férfiből azért operáltatja magát át nővé, hogy aztán műbránert fölcsatolva döntéssel meg a barátnőjét (Sense8 rulez, imádom azt a sorozatot :) ) az én kamingautom meg az, hogy a plüss egérkémmel játszom a mai napig. De a csajom szemlátomást elfogad így, úgyhogy boldogság van :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.12.13. 18:42:14

@Egon, az egér:
Azzal semmi baj ha kotodsz hozza.

Ha nekem is gyerekkori plussom lenne amihez emlekek fuznek en se valnek meg tole, de a plussbirkahoz semmi nem kot, pedig puha volt szep volt, de a csaj is eltunk, vele a birka is atkoltozott hol szekrenybe, hol egy masik szobaba.
De gondolom a csajok ezekrol tpbbet tudnanak csipogni, lehet szokeno agya tele van veluk :)

Egon, az egér · https://egonazeger.blog.hu/ 2021.12.13. 19:41:12

@szociál: gondolkodtam, hogy milyen, plüssállatokról való tudással van teli Szőkenő agya, aztán rájöttem, hogy valószínűleg az ágya van teli plüssökkel :)

God Harald 2021.12.13. 20:31:28

@szociál: Hello Szoci! 40 évesen még plüssszart kap az ember nőktől?! Azt hinné az ember, hogy olyankor egy üveg jóféle kisüsti, vagy valami heveny tripper dukál!
18 évesen kaptam az első és egyben utolsó plüssállatomat, első nagy szerelmemtől. Hogy mindig velem legyen!:)) Jól is jött, mert pár hét múlva úgy lépett át rajtam, mint kutyaszaron a belvárosban.:))) Amúgy a nő is olyan mint a szocialista Mikulás: nem csak hoz, de visz is!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.12.13. 20:49:14

@Egon, az egér:
:)

@God Harald:
35 inkabb, valamit akart adni , pluss birka meg egy kibaszott szuros pulover amit adott, amit egyszer sem huztam fel, tapintasra is olyan mintha szogesdrotbol szottek volna :)
De inkabb ezek mint egy uveg bor, mert inkabb viszkis soros voltam akkor :)

God Harald 2021.12.13. 21:17:42

@szociál: van akinek nem áll jól az ajándékozás:))) De legalább megpróbálta.

Egon, az egér · https://egonazeger.blog.hu/ 2021.12.14. 06:36:32

Erőst gondolkodom, hogy milyen lenne, ha most kapnék egy plüss játékot. De lehet, hogy nem engem kell erről nmegkérdezni, hanem Cinit, hogy befogadó lenne vagy féltékeny :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2021.12.14. 07:41:55

@szociál:
Nincs tele az ágyam plüssökkel, nem vagyok az a plüssös fajta :) Van 1 db makim Petronella névre hallgat, de az olyan régi, hogy csak a vitrinben csücsül, hogy ne menjen tönkre teljesen. A tesómnak is volt egy ugyanilyenje, az Bonifác volt, de az a maki már nincs meg.
Ja és anyám felhívott, hogy megtalálta egy régi babámat a pincében. 2 szeretett babám volt, az egyik Andrea, akit a külföldön élő unokatesómtól kaptam még pár éves koromban, és róla kapta a nevét. Épp kanyaróval feküdtem a kórházban, és behozták oda nekem. Nagy harcok árán tudtuk csak hazavinni a fertőző osztályról, de végül sikerült valahogy, A másik a Zsófi babám, karácsonyra kaptam, még emlékszem is mennyire örültem neki, mikor megkaptam, pedig akkor is kislányka voltam. És akivel nagyon sokáig babáztam a barátnőmmel.
Remélem, az egyik lesz a kettő közül, amit anyu megtalált.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2021.12.14. 07:48:12

@God Harald: A nők azért vesznek plüsst a pasijuknak, mert olyan kis érzelmesek :) És egy jófej pasi simán eljátssza a nőnek, hogy örül a biszbasz plüssnek, és a nő meg erre nagyon tud lelkesedni :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.12.14. 07:49:19

@God Harald:
én még nagyobb balfasz vagyok ajánékozás terén :)

@Egon, az egér:
Nem lepne meg ha már beszélni is tudna Cini :)
Sztem az én cinim egy latex baba lesz, na az nem fog beszélni, viszont mást igen :)))

@Szőkenőő:
Akkor a birkámnak meg a macimnak lehet tényleg fognak örülni a kislányok, gondolom nem egy budai gyerek kapja aki hetente töri össze az ájfonját :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2021.12.14. 08:00:15

@szociál: Cini biztos hogy tud beszélni, de csak Egonnal :) Vaaagy esetleg majd a leánnyal is, ha Cini megkedveli ;)

Tudod Szocika, mi itt a melóban minden karácsonykor kapunk listát nevelőintézetis gyerekekről, akik feltüntetik mit szeretnének kapni karácsonyra. És lehet választani, kinek szeretnéd megvenni a kért ajándékot.
Namost....nagyon sokan kérnek olyan dolgokat, ami már bőven meghaladja a 20-30 ezres határt is. Népszerű pl a vezeték nélküli fülhallgató, és a kis hangfal is. De nem ám a gagyi, hanem konkrétan leírják a típust is. ilyeneket, ebben az árban még magamnak is csak erős meggondolás után vennék. Szóval kapják be.
DE! Ugyanakkor meg nekik nem járna a jobb ajándék? Nem vágyhatnak rá? Ezért sajnálom a srácokat, akik a nevelőintézetekben, vagy szegény sorsú nőnek fel.
Végül összefogtunk páran kollégák, és megvettük az egyik gyereknek a hőn áhított 25 ezres fülhallgatóját, és tettünk hozzá édességeket is,
Remélem a listáról minden gyerek megkapja a kért ajándékát.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.12.14. 08:13:59

@Szőkenőő:

Akkor én voltam naíva.
Én 5-12 éves lánynak készítettem, ők talán még örülnek a plüssnek meg a csokinak, idősebbek már tényelg az XBass hangszórót meg a vezetéknélküli fülest szeretnék.
De jogos, ők miért ne kaphatnának drágább ajándékot ?
Látod angliában pont ezért jó az iskolai egyenruha, mert ott nem villoghat a legújabb nike-al, vagy gucci pulcsival, leggazdagabb is úgy néz ki mint a csóró lakótelepi.

God Harald 2021.12.14. 11:44:15

@Szőkenőő: nono, ez azért már összetettebb mint az Eredet.
Akitől a plüssmacit kaptam, azt állította magáról, hogy nagyon érzelmes. Én örültem. Elvileg a pasija voltam. Aztán minden előzmény nélkül lapátra tett. Nem is értettem. Perszehogy nem, hiszen 18 éves gyerek voltam. Próbaidő, indoklás sem kell. Azt mondta: ne húzzuk-nyúzzuk ezt a dolgot!:)
Sokkal később szintén azt hittem egy helyzetben, hogy az egy kapcsolatféle. Tőle nem kaptam semmit, de biztosított róla, hogy nagyon érzelmes. Aztán nemsokára felmondott nekem és kiderült, hogy csak castingon voltam…ami nem sikerült:))) Kérdeztem, hogy hát a barátnő fíling előtte mi volt? Elmagyarázta, hogy ez egy természetes szereplőválogatási folyamat. Meg, hogy ezt normális ember a helyén tudja kezelni. Ő profi fejvadász volt, nagyon mély merítéssel dolgozott:)
Tanulság:
1. magával szemben az ember elfogult, nem pedig normális.
2. a plüssállatoknak nincs semmi jelentősége.
3. óvakodni kell az érzelmes, babaarcú, ártatlan tekintetű ribancoktól!

Egon, az egér · https://egonazeger.blog.hu/ 2021.12.14. 14:45:45

@God Harald:
3.: Azoktól óvakodni kell. Kérdés, hogy hogyan ismered fel őket. Valószínűleg az a nagy titok ebben a társkeresős játékban.

God Harald 2021.12.14. 20:05:23

@Egon, az egér: nekem már nem kell felismerni!:) Ha nincs személyes érintettség, akkor fel lehet ismerni. Persze nem lehet őket ezért elítélni, nem rosszból csinálják. Egyszerűen csak a pillanatnyi helyi maximum-értéket választják:))) Eötvös bohóc: van másik!:D

God Harald 2021.12.14. 22:23:03

Huhhh ba…a meg! Ma úgy megszívtam magam gázzal, hogy nem bírom meginni a pohár vörösbort!!! Az 5 éves villányi cab sauvignon-nak keserű trágya íze van. Tisztára mintha covidos lennék:)))

Egon, az egér · https://egonazeger.blog.hu/ 2021.12.15. 06:53:21

@God Harald: Milyen gázt szívtál be? Gondolom, azért nem HF-ot, mert akkor nem az lenne a legnagyobb bajod, hogy nem érzed az ízeket :)

God Harald 2021.12.15. 09:15:04

@Egon, az egér: nem, nem HF! Ahhoz nem lehet csak úgy hozzájutni :)) Egy kis MS véggáz volt, az legális :D
süti beállítások módosítása